Appartementen

 

Hieronder vindt u de meest essentiële informatie in praktische overzichten. U kunt ze op uw gemak doorlezen, bekijken en eventueel printen.

 

Er zijn 7 verschillende indelingen. Hier vindt u van elk appartementstype (A tot en met G) de kernpunten en de bijbehorende indelingsplattegrond.

Download plattegronden

 

Een overzicht van de kelderindeling met daarop aangegeven de locatie van de bij de appartementen behorende bergingen en de in totaal 34 parkeerplaatsen. Bij elk appartement behoort ten minste één parkeerplaats. Deze plaats kunt u zelf bepalen (vanzelfsprekend afhankelijk van de beschikbaarheid).

De overzichten van de indeling van de begane grond, 1e-, 2e- en 3e verdieping met daarop aangegeven de appartementen met hun typeaanduiding (A tot en met G) en de huisnummering.

Download verdiepingsoverzichten

 

 

Belangstelling, vragen of een vrijblijvende afspraak willen maken? U kunt het ons laten weten via het inschrijfformulier dat u kunt downloaden, printen en invullen of direct online. U kunt natuurlijk ook bellen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download inschrijfformulier
Online inschrijven

 

U vindt hier verkort specifieke informatie over de afwerking van de appartementen.

Download afwerkstaat appartementen