Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Onderstaand een actueel overzicht van de beschikbaarheid van de verschillende appartementen:

Appartement Huurprijs Beschikbaarheid
Begane grond
B 47-002 verhuurd
C 47-003 verhuurd
D 47-004 verhuurd
D 47-005 verhuurd
D 47-006 verhuurd
D 47-007 verhuurd
E 47-008 verhuurd
1e Verdieping
C 47-103 verhuurd
D 47-104 verhuurd
D 47-105 verhuurd
D 47-106 verhuurd
D 47-107 verhuurd
E 47-108 verhuurd
2e Verdieping
D 47-204 verhuurd
D 47-205 verhuurd
D 47-206 verhuurd

Laatst bijgewerkt op 24 februari 2021

Huurappartementen
In het fonkelnieuwe wooncomplex Geau Veste worden 16 luxe appartementen met vaste inpandige parkeerplaatsen voor de verhuur aangeboden. Om een goede indruk van deze ruime appartementen te krijgen nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging in het compleet ingerichte model-appartement.

Het wooncomplex is in september 2020 opgeleverd. De appartementen zijn per direct beschikbaar voor bewoning.

Elk appartement heeft een eigen aparte (fiets-)berging in de kelder én een vaste parkeerplaats in de parkeergarage. De parkeergarage is voorzien van een verwarmde hellingbaan en een dichte kanteldeur welke op afstand bedienbaar is. Voor de fietsen is er een aparte loopdeur naast de kanteldeur. Op het buitenterrein bevinden extra parkeerplaatsen voor bezoekers.

Alle appartementen zijn per trap of lift zowel vanuit de centrale hal als vanuit de parkeerkelder bereikbaar.

Elk appartement is voorzien van een balkon met op de zuidzijde nog een extra buitenruimte. Aan de achterzijde van het woongebouw bevindt zich een afgesloten binnentuin voor algemeen gebruik voor de bewoners.

Elk appartement heeft een woonkamer met een open eetkeuken, complete badruimte en een aparte toiletruimte, berging voor wasmachine/droger, 2 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer uitkomt op het balkon (m.u.v. E -types). De wanden van de appartementen worden, met uitzondering van de bad- en toiletruimte, behangklaar opgeleverd. De wanden van de bad- en toiletruimte zijn tot plafond voorzien van wandtegels.

Elk appartement is voorzien van een complete keuken met koelkast, 3-ladenvrieskast, inductie koken, inbouwoven en koolstoffilter-schouwkap, vloerververwarming, triple-beglazing met als extra aan de zuidzijde zonwerend glas.

Het appartement wordt verhuurd voor onbepaalde tijd met een minimale huurperiode van één jaar.

De huurprijzen zijn vanaf € 950,00 per maand.

De huurprijs betreft de kale huur exclusief servicekosten en levering en verbruik nutsvoorzieningen.
De servicekosten worden bepaald door de VVE en bedragen voor het eerste jaar circa € 50,00 per maand.
Elke appartement heeft zijn eigen afzonderlijke aansluitingen en meters voor water en energie. De huurder/bewoner sluit zelf voor eigen rekening de overeenkomsten voor levering, transport, de meting en het verbruik van water en energie af met de betreffende instanties.

Meer informatie over het huren van deze complete appartementen? Neem contact op via het contactformulier of rechtstreeks met It Uleboerd BV.
E-mailadres: info@it-uleboerd.nl
Telefoon: (0514) 60 31 36 of Mobiel (06) 42 25 88 32

 

 

.