Geau-Veste

Vanaf de Geeuw

Vanaf de Geeuw

In vogelvlucht

In vogelvlucht

Naar de Geeuw

Naar de Geeuw

 

Nieuwbouw aan de IJlsterkade te Sneek
Aan de IJlsterkade 47 zijn 27 appartementen op het voormalige PTT/NUON-terrein gebouwd. Het wooncomplex is voorzien een afgesloten parkeerkelder. Het nieuwe wooncomplex heeft een naam gekregen die refereert aan het verleden: GEAU-VESTE (= Geeuw-Veste). Een verleden waarin de IJlsterkade zich ontwikkelde langs waterweg de Geeuw (Geau) tot aan de vroegere stadsmuren (vesten) van de stad. De IJlsterkade en het omliggende gebied is opnieuw in ontwikkeling. Wonen in Geau-Veste betekent nú, wonen in een modern onderhoudsarm appartement. Maar nog wel steeds in een waterrijke omgeving dicht bij het bruisende centrum van Sneek. Haast alle voorzieningen zijn te voet of met de fiets te bereiken.

Uitdagend en tikkeltje eigenwijs
De chique uitstraling van het wooncomplex in een wijk die op dit moment volop in ontwikkeling is, maakt Geau-Veste met recht uitdagend en een tikkeltje eigenwijs. Juist die positieve ontwikkelingen maken de wijk Lemmerweg-West een gevarieerd en levendig woongebied. Nu kopen of huren in de Geau-Veste betekent investeren in de toekomst en in uzelf.

 

 

Aanzicht voorkant

Aanzicht voorkant

Aanzicht galerij

Aanzicht galerij

Ingang parkeergarage

Ingang parkeergarage

 

 

Geau-Veste  biedt voor elk wat wils
De 27 exclusieve appartementen zijn verdeeld over drie etages met op de vierde etage 3 penthouses. Er zijn in totaal 7 verschillende woningtypen met elk een eigen karakter. De woningen variëren in grootte van 92,8 tot 96,3 m², het balkon en de berging in de kelder komen hier nog bij. Bij elk appartement is minstens één eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Ook wordt elk appartement voorzien van een standaardkeuken met inbouwapparatuur. Zo biedt Geau-Veste voor elk wat wils. Wilt u twee grotere slaapkamers, liever een bredere woonkamer, een groter balkon of juist een appartement op de begane grond? U kiest het appartement dat het beste bij u past. Nu én in de toekomst.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is belangrijk. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarom is bij Geau-Veste gekozen voor veel energiebesparende voorzieningen. Zo zijn de wanden en vloeren geïsoleerd, heeft elk appartement het comfort van vloerverwarming en zijn de ramen en deuren voorzien van HR+++-glas. Natuurlijk heeft een duurzaam wooncomplex zonnepanelen, LED-verlichting en een energiebesparende lift.

Geau-Veste is betaalbaar wonen 
Van de 27 appartementen waren 11 appartementen te koop. Deze verkoop is inmiddels afgesloten en afgerond. De overige 16 appartementen worden aangeboden voor verhuur.

DE VERHUUR IS GESTART!

De huurprijzen zijn vanaf € 950,00 per maand, exclusief € 50,00 servicekosten. Alle huurprijzen zijn inclusief één parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder, een keuken met 5 inbouwapparaten, ingerichte sanitaire ruimten voorzien van tegelwerk en dergelijke.

Interesse?  Kijk op de pagina: beschikbaarheid.
Op deze site kunt u veel informatie vinden over hetgeen het woongebouw Geau-Veste u heeft te bieden. Zoals u kunt lezen: er is gekozen voor een heel compleet pakket waardoor het wonen in de Geau-Veste heel plezierig is.

Of op de hoogte worden gehouden? 

Heeft u vragen, wilt u op de hoogte gehouden worden of een voorkeur voor een appartement aangegeven dan kunt u bellen of mailen naar It Uleboerd BV

Of gebruik het contactformulier.