Omgeving

 

 

 

 

 

 

 

 

Sneek en omgeving
De stad Sneek heeft vele gezichten! Historie, watersport, cultuur, gezelligheid. Een korte impressie:

Goed bereikbaar
Het wooncomplex Geau-Veste is gelegen aan de IJlsterkade 47 te Sneek tegenover het vaarwater Geau. Op circa 300 meter ligt de verkeersweg Lemmerweg, die brengt u of naar het centrum of naar de snelle aansluiting op de A7. Vandaar kunt u eenvoudig en snel alle kanten op; Amsterdam, Groningen en Zwolle zijn eenvoudig te bereiken. Het historische centrum van Sneek, de sportvoorzieningen en het buitengebied zijn eveneens snel te bereiken; zelfs op de fiets.

Voorzieningen
Sneek is een bruisende stad met een centrumfunctie voor de omgeving. Er zijn veel goede winkels en de Sneeker horeca is beroemd. Op circa 500 meter van Geau-Veste vindt u het winkelcentrum Boschplein met goede parkeermogelijkheden. Er zijn o.a. een Aldi, Poiesz, bloemist, kapper, horeca en een viswinkel. Ook voorzieningen als scholen, ziekenhuis, sportaccommodaties, musea, muziekpodia, theater en bioscoop bevinden zich op fietsafstand.

 

 

 

 

 

 

 

Leefomgeving

Behalve de vele voorzieningen in de directe omgeving van Geau-Veste, biedt ook het water en natuur vele mogelijkheden. De locatie zelf is gunstig gelegen tegenover het vaarwater de Geeuw. Zelf actief bezig zijn op het water of vanaf de waterkant genieten van de waterrecreatie ligt binnen handbereik. Loopt u iets verder langs de Geeuw dan bevindt u zich binnen enkele minuten in het buitengebied waar u elk seizoen van het jaar mooie wandelingen kunt maken. Kiest u toch meer voor de levendigheid van het stadsgebeuren dan bent u binnen vijf loopminuten in het stadscentrum. Het wonen in Sneek en in het bijzonder op de locatie IJlsterkade biedt u menig voordeel.

 

 

 

 

 

 

 

NERGENS IS DE STAP VAN LAND NAAR WATER GROOT EN SOMS KOMT HET VAARWATER ZELFS TOT NABIJ DE DEUR!