Modern & praktisch

 

Dat zijn de appartementen in Geau-Veste. Er zijn 7 woningentypen te onderscheiden, aangegeven als woningtype A tot en met G. Deze indelingen hebben ieder hun eigen specifieke kenmerken, maar allemaal zijn ze hoogwaardig en compleet afgewerkt. Ideaal, want zo kunt u snel verhuizen.

 

 

De rechte keuken is voorzien van degelijk inbouwapparatuur: inductiekookplaat, oven, afzuigkap, koel- vriescombinatie en vaatwasser op werkhoogte. Gekozen is voor een moderne strakke keuken met witte kasten en fronten afgewerkt een een licht grijs kunststofblad (betonlook) doorlopend tegen de wand en achter de inductiekookplaat.

 

 

De hoge kwaliteit afwerking vindt u ook in de badkamer. Deze wordt compleet met betegeling opgeleverd. Een ruime inloopdouche met glazen scheidingswand, wastafel met mengkraan en in alle appartementen een tweede toilet. Alles wat u wenst!

Benieuwd naar de volledige afwerkstaat?

Hieronder vindt u de meest essentiële informatie. U kunt ze op uw gemak doorlezen, bekijken en eventueel printen. Meer vragen? Bel ons of laat het ons weten via het inschrijfformulier.

Download afwerkstaat appartementen