Modern & praktisch

 

Dat zijn de appartementen in Geau-Veste. Er zijn 7 woningentypen te onderscheiden, aangegeven als woningtype A tot en met G. Deze indelingen hebben ieder hun eigen specifieke kenmerken, maar allemaal zijn ze hoogwaardig en compleet afgewerkt. Ideaal, want zo kunt u snel verhuizen.

 

 

De keuken kent een variabele indeling. Daardoor kunt u zowel voor een rechte als voor een hoekopstelling kiezen. Houdt u van strak en modern, of liever iets traditioneler? U kunt standaard kiezen uit 24 fronten en 47 aanrechtbladen, zodat u zelf uw eigen woonstijl en sfeer kunt bepalen. Natuurlijk voorzien van degelijk inbouwapparatuur: inductiekookplaat, oven, afzuigkap, koel- vriescombinatie en vaatwasser op werkhoogte.

 

 

De hoge kwaliteit afwerking vindt u ook in de badkamer. Deze wordt compleet met betegeling opgeleverd. Een ruime douche, wastafel met mengkraan en in alle appartementen een tweede toilet. Alles wat u wenst!

Benieuwd naar de volledige afwerkstaat?

Hieronder vindt u de meest essentiële informatie. U kunt ze op uw gemak doorlezen, bekijken en eventueel printen. Meer vragen? Bel ons of laat het ons weten via het inschrijfformulier.

Download afwerkstaat appartementen

Download specificaties keuken en keukenapparatuur